Magunkról

_MG_05301A Tent Shooting egy új szabadidős, rekreációs kezdeményezés, mellyel célunk elérhető közelségbe hozni, új oldaláról megmutatni és megismertetni az emberekkel a légfegyveres lövészetet.
A legfőbb irányelvünk, hogy mindezt szórakoztató, játékos körülmények között tegyük, úgy ahogy talán ezzel a sporttal még nem találkozhattak az érdeklődők.

Szolgáltatásunk dióhéjban egy mobilis lőtér felépítése, amely szervezetten, profi felszereléssel biztosít ugyanúgy szórakozást egy kezdőnek, mint egy tapasztalt lövésznek.

A szolgáltatást ajánljuk rendezvényszervező ügynökségeknek, vállalatoknak, önkormányzatoknak civil szervezeteknek .
A sporteseményt el tudjuk juttatni: falu-családi napokra, fesztiválokra, céges rendezvényekre, csapatépítő tréningekre, nagyobb baráti összejövetelekre, magánrendelésekre.

A Tent Shooting lövészet formailag és tartalmilag is teljesen újszerű, mely teljes körű szórakozást kínál a résztvevőknek. Feltételeinkkel lehetővé teszünk egész (vagy több-) napos, önálló kitelepülést, mely nem igényel rendkívüli logisztikai hátteret a megrendelőtől.
A célok variálhatóságával és a különböző versenyszámokkal könnyen beépíthető csapatépítő tréningek tematikájába.

_MG_0461A használt eszközök kifejezetten sport és hobbi tevékenységekre lettek gyártva és az objektum tervezésénél is fő szempont volt a biztonságos környezet kialakítása. Emellett a környezetre és egészségre is gondolva, használt lövedékeink teljes mértékben ólom-mentesek így tapintásuk nem okoz semmilyen irritációt.  Felszereléseink mind modern, minőségi technikai tárgyak, feledtetve a bódés céllövöldék hangulatát.
Emellett különböző típusú és működési rendszerű légpuskákkal és célokkal próbáljuk minél változatosabbá tenni a programot.

Cégünk vállalja a „kulcsrakész” kivitelezést, logisztikai és technikai hátteret, illetve a program teljes körű lebonyolítását (program levezénylése, szakmai és biztonsági felügyelete). Igény szerint vállalunk fényképes dokumentációt, díjazást a „versenyzők” között, akár éjszakai lövészetet is, bevilágítva lőterünket.
A megrendelőnek elég csak a helyet biztosítania, minden másról mi gondoskodunk, hogy a résztvevők a lehető legjobban érezzék magukat.
Hisszük, hogy ilyen formában, korosztálytól és nemtől függetlenül mindenki megtalálja az e sportban rejlő szórakozási, kikapcsolódási, társas kapcsolati élményt.

Háttér
Cégünk, mely a Nimród Derringer Fegyverszaküzletet is üzemelteti 1991 óta foglalkozik engedély nélküli fegyverek forgalmazásával. Ez idő alatt több piacvezető gyártónak lettünk magyarországi képviselete s biztosítottuk a nemzetközi hátteret cégünk működéséhez.
Főbb külföldi partnereink:
– Weihrauch GMBH – Németország (légfegyver)
– Diana Mayer & Grammelspacher GMBH – Németország (légfegyver)
– Crosman Corp. – USA (légfegyver)
– JSB Match Diabolo – Csehország (lövedék)

Referenciák
Az üzlet mellett mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a versenyszervezésre, a hazai lövészsport támogatására, népszerűsítésére. Volt szerencsénk számtalan lövész rendezvényt szervezni az ország egész területén, melyeknek sorra nagy sikerük volt. Néhányat kiemelnénk a jelenleg is rendszeresen megrendezett lövész programok közül.

– Weihrauch Kupa (az ország egyik legtöbb embert megmozgató szabadtéri légfegyveres versenye, a német gyártó baráti támogatásával)
– Légfegyveres Lövésztalálkozó (kifejezetten a hobbi és amatőr lövészeket megszólító esemény, akik saját szabályrendszerben, játékos feladatokban mérhetik össze tudásukat)
– Ardesa Kupa (feketelőporos, elöltöltő fegyveres verseny)

Többek között ezen versenyek sikerén felbuzdulva vágtunk bele, az egyedi lövészsátor megálmodásába és végül megvalósításába.